Belysning

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Clas Ohlson."


Här hemma är vi "proffs" på mys belysning.
Mestadels så består den av tända ljus i var vrå men nu har vi börjat byta ut de vanliga värmeljusen mot batteriljus.
 Mycket på grund av våra katter som inte riktigt förstår att kombon päls och ljus inte är en bra kombo... men även för att det är smidigt. Det gör inget om vi glömmer att släcka dem. 


Ni som har läst på bloggen vet om att vår hall är i fokus just nu. Vi har gjort om och vi är ännu inte helt färdig men vi tar en bit i taget och det som inte har fungerat innan försöker jag fixa till nu. 

Bland annat så har vår ena lampa inte varit den bästa. Eller ska jag säga att den har varit "för bra". När vi köpte den så skulle man välja lampa till och vi tog första bästa som låg i närheten.
3 W  lät lagom men så fel vi hade. Vi blev bländade så fort vi tände den så den har varit nedsläckt sedan dess.


Så kunde vi ju inte ha det så det blev en tur till Clas Ohlson, där vi hade köpt lampan.
U hittade rätt så snart en LED lampa med lite vintrig dekoration på sig och på bara 0,6 W. Lite skillnad mot 3 WFjärrströmbrytare
Bästa köpet var nog ändå fjärrströmbrytaren. Vi har redan en sedan tidigare men nu när alla stakar och stjärnor har kommit upp tyckte vi att vi behövde vi en till.
Det är lätt tt koppla in och det bästa är att man kan (om man vill) ligga i sängen och släcka ned lamporna innan man somnar. Lat, jag? Nja, snarare bekväm ;)

Ha det bäst!

Kommentarer

Populära inlägg