Idag blev det en liten tur till Öland. 
Främst åkte vi dit eftersom vår gäst som vi har hemma ville se hur det såg ut där. Han är från Holland men bor i Thailand och har aldrig varit här så han var nyfiken på hur naturen är hos oss.


Helst så hade vi velat åka ända upp till Norra Öland för att se Byrum med dess raukar och så vidare men tiden räckte inte till för det så det blev en tur till Borgholm och Köpingsvik.


Sedan tog vi den Östra vägen hemåt igen och stannade i Bläsinge hamn. Jag hoppades få se hamnkatten men han var någon annanstans idag. Däremot så hälsade Sally Sädesärla oss välkomna.
Min första för mig  i år. Har ni sett Sally ännu?
Undrar ni varför jag envisas att kalla den för Sally? Det kommer från när barnen gick på naturdagis. Så fort Sädesärlan visade sig så hade de "Sally fest". Nu är barnen 20 och 16 år gamla men namnet hänger fortfarande med :)

Nu är grillen tänd och köttet väntar på att bli grillad. Så nu korkar jag upp en öl eller två, tre och jag önskar er en riktigt skön Lördags kväll.

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Åh så fina Ölandsbilder! Vi är mycket på norra Öland på somrarna och gifte oss i Källa ödekyrka för några år sedan :)
    /Linnea i Bayern

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg