Det ljusnar :)


När jag gick till bussen idag vid sex tiden så reflekterade jag över att det var så ljust. När skedde detta? Är det så att jag har varit så pass trött om morgnarna så jag har inte märkt hur det sakta men säkert ha ljusnat? Det kan vara så.


Jag kände mig genast en aningens piggare när jag insåg att nu blir det bara ljusare och ljusare när man åker till jobbet och kommer hem. Nu blir dagarna längre på något sätt. Så skönt!

Idag så arbetade jag inte så länge. Kom från jobbet straxt efter tolv. Satte mig på bussen och åkte hem och när jag kom hem tog jag en lov i trädgården. 

Då fann jag de "borttappade" Snödropparna som jag delade och flyttade på förra året. Jag glömde bort vart jag hade planterat dem och höll på att ge upp lite. Jag trodde inte att de hade överlevt flytten men det visade sig att det var fel. 
Jag hade satt dem vid Vinrankan där även årets första Krokus slog ut för ca  två veckor sedan. Så nu är den rabatten vårig medan övriga rabatter ser mer eller mindre tråkiga ut men det kommer ändra sig så fort,nu när ljuset och värmen kommer till oss.
Det sägs att det kan bli upp till plus tio i helgen. Vågar man hoppas på att de har rätt? Jag är lång ledig så det vore otroligt trevligt om SMHI har rätt :)

Nu ska jag ta mig ett par muggar kaffe och sedan får jag se vad dagen bjuder på.

Ha det bäst!


Kommentarer

 1. Love your blog.
  Happy that i found you. Nice greetings from austria your new follower
  Kuni

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you and I'm glad you found me. Have a nice weekend :)

   Radera
 2. Jag älskar att det börjar bli ljusare på kvällarna! Det gör mig både gladare och piggare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Till fullo :)

   Radera
  2. Håller med dig. Till fullo :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg