Uppdatering av årets frö sådd


Ännu så länge ser det rätt så tomt ut här på hyllan.


Det kommer inte vara så här så länge till.

 Snart måste Kransveronicka , Blodtopp och Purjolök skolas om och fler frön skall sås.
Som det ser ut nu så har jag redan sått för många frön av de som jag har petat ned.. Är det någon i min närhet som vill ha plantor så småningom? Säg till i så fall  :)

Ha en fortsatt bra dag och vecka.

Ha det bäst!


Kommentarer

 1. Kul med sådderna just nu! Har sått två sorters Chili, kronärtskocka, pelargoner och klockmalva inomhus. Sen har jah en hel del vintersådder ute bland annat 18 sorters Lönnar...ska bli spännande att se om det blir något. Såg eran katt...Baileys ser ut som en riktig snygging! Gillar även den andra sorten:)
  Önskar dig en fin vecka!

  SvaraRadera
 2. Jag är och tittat till sådderna med jämna mellanrum. Det är så kul å se hur mycket de har vuxit medans man har varit på jobbet:)
  Baileys tackar för komplimangen och sträcker lite extra på sig :)

  SvaraRadera
 3. Underbart att äntligen få komma igång med sådderna. Jag försöker hålla mig i skinnet i år och vänta lite, men det är inte alldeles enkelt. Hoppas att din dag är lika solig och gnistrande klar som min. -13 i morse, men strålande solsken hela dagen :D

  Kram
  Linda

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg