Idag mötte julen våren..


Det var med nöd och näppe som jag lyckades hålla mig vaken till tolvslaget.


Jag somnade till flera gånger på soffan i väntan på tolvslaget. Jag tyckte synd om U. Hur kul kan det vara att fira nyår och sin födelsedag med en tröttmössa? Om jag skulle fråga honom så skulle han säga att det är han van vid. Tragiskt.. Skyller dock min extra trötthet på att jag inte är pigg. Har mått illa sedan i Onsdags. Kunde vare sig äta eller dricka då men det har, tack och lov, blivit bättre. Men jag är matt. Orken finns inte men det blir självklart så när jag inte får i mig något,,

Ja ja , U väckte mig i alla fall i tid så jag hann se och fotografera lite av de fyrverkerier som flög här ovanför vårt hus.
Jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så mycket men tji fick jag. Några av dem lyckade jag få på kort innan jag gick till sängs.


Vaknade upp vid 0900 och kände mig liiite piggare. Kände att jag ville ut lite så vi åkte till Stävlö för att njuta en stund av dess omgivningar. Kameran var med och det blev en del bilder. Ni får kanske se några av dem framöver.


Att komma ut i den friska luften var underbart men kände snart att Orken försvann  så vi fick åka hem efter en liten stund 
Den friska luften gjorde oss fika sugna
 så de sista Lusse katterna och Saffrans kakan togs fram ur frysen,
Dukade upp på köksbordet och det
kändes som att julen fick möta våren där på vårt köks bord. Ett avslut och en ny början. Precis som det är nu. En övergång.

Fortsätt njut av årets allra första dag :)

Ha det bäst!

Kommentarer

 1. Vilken fin blogg du har. God fortsättning.
  Krya på dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg