Rött är sött ❤

Kan man sätta färger på månaderna? 
För mig är i alla fall December en röd månad. Helst med vita inslag som i till exempel snö :)


Veckan har gått fort och det är dags för blommig Fredag igen. Det är kul med utmaningar. Får i alla fall mig att tänka och klura. I regel brukar jag vara ute i god tid men inte denna veckan. Så nu står jag här på morgon kvisten och har letat febrilt efter bilder som kan passa till detta tema.

Skör, namnlös Vallmo
Vallmo `Dannebrog´
Rosen `Flammentanz`i sällskap med Daggkåpa 
Linné Tagettes
Jag hittade fler röda växter än vad jag trodde att jag skulle. Rött är något som jag har försökt att få in i trädgården och jag kommer fortsätta med det.


Som sagt; December för mig är röd med vita inslag och så är den söt. Fotograferade vår ena Adventsstjärna som har ett härligt rött mönster och vår Adventsljus stake med dess söta dekoration. Jag gillar inte å äta Polkagrisar (tur är väl det, annars skulle de försvinna) men som dekoration passar de bra. Var de inte mer rödvita förr...?

Vill ni kika in på fler röda och söta så gå in på länken här.

Ha det bäst!

Kommentarer

  1. Om nån månad ska vara röd så måste det förstås bli december och om den skulle få en doft, skulle det vara doften av kåda och granris.
    Ursöt bild på 'Danneborg'.
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh Kåda och granris förstås! De är verkligen juldofter :)

      Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Jag svarar på era kommentarer så snart jag kan.


Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.