Hösten är här :)

Foton från bloggens Instagram konto

September. Höstens första månad och då är det hög tid dags att byta header , eller hur? Så nu har jag varit ute i trädgården och fotat det som jag tycker har höst känsla över sig. Resultatet ser ni allra överst på bloggen :)

När nu hösten är här med sina svalare kvällar så blir det att vi tillbringar mer tid på altanen igen. Våren och hösten är vår altans tid. Det är de årstider som Temperaturen är som bäst där . Inte för varmt och inte för kallt.

Så nu vill jag få till "myset" där ute.Nya blommor är köpta och de "gamla" är ansade, plockat bort det vissna, dammsugit, fyllt på värmeljus lådan och lagt fram goa filtar.

Så nu kan den härliga hösten komma med sina soliga, blåsiga, regniga dagar. Jag är redo! :)

Ha det bäst!PS. Tack Rosor & Ruiner för påminnelsen om att byta header :) DS

Kommentarer

 1. Det är lite övergångstid i luften. Vi har tagit in en del dynor i vårt sommarmorgonrum. Där kommer vi inte att sitta nu när solen inte längre når dit. Det får bli eftermiddagskaffe i söderläge i fortsättningen.
  Kram /Kerstin

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt! Jag älskar hösten. Har just varit nere och badat - gott och väl 18 grader vid bryggan - och nu ska jag ut och njuuuuta i solskenet. Älskar de fuktiga morgnarna, färgerna, blommorna, ljuden, känslan ... mmmm :D

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är en riktig badkruka men att sitta på bryggan i solen låter ur mysigt :)

   Radera
 3. Svar
  1. Mmm visst är det härligt :)

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg