Grått är vackert..igen:)


I går när jag satt inne på jobbet så sken solen. Idag när jag är ledig så är det åter grått. Otur i planeringen känns det som ;)

Insekts hotell ?

Det blev en "automatisk" sovmorgon för mig idag. Jag brukar vakna tidigt men idag sa min kropp ifrån. Vaknade med en "härlig" förkylning. Det känns som om alla är förkylda nu så det är inte konstigt att den flög mig med.Fåglarna blev lite lidande pga detta. Brukar vakna tidigt men inte idag. När jag steg upp så satt de och väntade på sin frukost..Det blev mer brunch för dem än frukost.
Jag gjorde en extra god laddning till dem idag som kompensation,Solrosfrön, jordnötter, mandel och bröd. Det tog inte lång stund innan bordet var fullt med mina bevingade vänner !
Jag har sådan turatt barnen är lediga idag på min lediga dag. De tycker inte detsamma  eftersom då är jag på dem med både de ena och andra. "Barnarbete" tycker jag är bra ;) 
Sonen fick hjälpa mig att ta ner de sista julgardinerna. Jag har inte gardiner i alla rum men vardagsrummet ett rum som jag har det.


Här har jag gjort det lätt för mig. Har två vepor. Den ena har jultulpaner som vid våren "förvandlas" till vårtulpaner. Hur? Jag byter bara den enfärgade vepan från rött till grönt :) Behövs inte så mycket för att förändra ett rum. Lägger sedan till lite nya kuddfodral i soffan och tar fram den gröna pläden. Våren har kommit hit. Inomhus i alla fall. Nu skulle jag bara vilja köpa lite nya blommor med. Jag vill alltid köpa blommor;)


Skrållis är villig att hjälpa till med strykningen i dag. Det kommer att gå som en dans! Får se om jag lyckas tömma stryk korgen idag.

Ha det bäst!

Ps. Helt enkelt hemma hos mig finns även på facebook. Där uppdaterar jag med jämna mellanrum. Gilla gärna sidan .Sök bara på Helt enkelt hemma hos mig. DS

Kommentarer

 1. Härliga frostbilder! Här är det bara milt o vått. Om Skrållis är bra på att stryka kan han få komma hem till mig en sväng, för strykning är bland det värsta jag vet.
  Ha det fint! Kram

  SvaraRadera
 2. Vilka vackra bilder! Grått kan inte ett sådant lugn och det tycker jag att du har fångat.

  Kram
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Skrållis är ingen riktig strykar katt. Om jag ska vara ärlig så är hon mest i vägen ;)
  Tack för att ni tittade in :)

  SvaraRadera
 4. Det grå är ju inte direkt det man längtar efter, men du har verkligen lyckats fånga det som är bra med det gråa:)

  SvaraRadera
 5. Så vackra bilder,man ser det vackra i det lilla.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg