Hiss eller diss?

Återanvändning

Nu avverkar vi hur många ljus som helst! Vi får fylla på vårat ljusförråd stup i kvarten. Inköpen av ljus sker mestadels på det blå-gula varuhuset ( IKEA) som vi har sådan tur att det finns i vår stad.


Oftast blir det de oparfymerade värmeljusen men ibland hoppar det ner en och annan förpackning av doftljus.

Förr så var jag totalt anti doftljus men nu är det tvärtom. Har jag inga doftljus hemma så känns det..tomt. Löjligt? Ja, då får det väl vara det ;)

Min man var på World Aids Day Galan i Stockholm i helgen och med sig hem hade han en goodiebag. I den fanns det både de ena och de andra  det fanns bland annat ...


....en förpackning med värmeljus med olika dofter och en... 


..glasburk med en spännande doft. Dessa ljus är ifrån Village candle och de doftar ljuvligt :)


Jag har en arbetskamrat som är totalt anti doftljus ( känner du igen dig P ?) och jag kan förstå det. Ibland när man går in i butiker eller kommer hem till någon så kan det bli alldeles för mycket. Nästan så man får andnöd. Lagom är som vanligt bäst.

Så frågan är nu; Hissar eller dissar ni doftljus ? 

I den där goodiebagen fanns som sagt va d både det ena och det andra. I botten på påsen låg det en hel hög med...


... böcker ! Underbart! Nu måste jag bara skapa tid till att hugga tag i dessa böcker. Många spännande titlar och författare.

Nu måste jag dock hugga tag i penseln. Nu ska det målas :)

Ha det bäst!


Kommentarer

  1. Fina bilder! Har också varit anti mot doftljus, men IKEA´s ljus har lagom doft tycker jag. Exotiska värmeljusen doftar extra underbart när jag drar ut byrålådan de ligger i och av dem tänder jag minst ett varje kväll. Tycker inte om när det blir för mycket doft. Tycker även om att ha ett stort vaniljljus på köksbordet, de som är i ett glas. Härligt med ljus! Kram

    SvaraRadera
  2. Jag är för .... halleluja för Yankee C och Voluspa , Village C har jag däremot inte testat. Problemet är bara att jag inte klarar inte av att ha dem tända nån längre stund :-))) Jobbar ju sen tjugofyra år tillbaka just på det där blågula varuhuset där de som dofta lagom säljs .
    Ha en mysig kväll . Kram Bittan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg