Home sweet home

Äntligen hemma! Ja de säger att man måste åka hemifrån för att kunna uppskatta det man har hemma.. Nja, det stämmer inte in på mig..

Miljöombytte behöver dock alla så som tur var  bestämde vi oss för att rymma hemifrån ett par dagar. Vi packade bilen i fredags och begav oss norrut.
Efter ett par timmar var det dags att packa upp frukostkorgen men vart? Till slut så körde vi ner en kringelekrok väg ock landade här: Verkebäck.


 En sömnig liten by med en mysig hamn.Husbåt (?) med egen vatten rutschkana.


Det var perfekt bilväder. Mulet men med uppehåll. Lite ruggigt tyckte jag det var så kaffet smakade extra gott :)

När vi började närma oss Norrköping så tyckte jag att nu är det nog dags för ännu ett litet stopp. Jag sa att jag vet ett ställe som ligger straxt utanför som ska vara såå mysigt (fick tipset från Växthusmadams blogg ).
 Okej, sa gubben bara du visar vägen. Vilken tur att det finns GPS i dagens telefoner. Fast det hjälpte inte fullt ut.Vi körde lite vilse än då men efter lite "mindre vackra ord" så kom vi äntligen fram.Det var verkligen värt omvägen. Vilket ställe Billbäcks plantskola är. Oj, oj , jag visste inte vart jag skulle titta först. Så många vackra växter i en sådan underbar miljö. De har verkligen lyckats få till det !
Underbara Nävor.Oj, vad jag hade kunnat handla där men eftersom vi skulle vidare på vår färd så gick ju inte det. Ett par tork tåliga Timjan blev det i alla fall.

Det är nog tur att man inte bor närmre detta härliga ställe. Jag hade blivit ruinerad. Kan verkligen rekommendera er att åka dit om ni är i närheten. Klicka HÄR så kommer ni till deras sida.

När vi åter satte oss i bilen så sa jag att nu är jag nöjd, nu kan vi åka hem. De övriga höll inte med så vi fortsatte norrut.

Jag återkommer imorgon med fortsättningen för nu börjar det allt mullra i magen, så mat måste fixas.

Ha det så bra!

Kommentarer

 1. Jeg kom bare lige forbi.
  Gode billeder.
  Hvor er der smukt.
  Tak for kigget.
  Ha´ en god dag.

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du kikade in :)Jag tittadde precis in på din blogg och du verkar ha en jättemysig trädgård. Får kika in lite mer på den ikväll.
  Jag hoppas att du "hälsar på" fler gånger!
  Hoppas att du också får en skön dag.

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg