Gustav Vasa.


Jag vet inte varför men så fort jag fick se denna Tagettes slå ut så började jag tänka på Gustav Vasa och hans byxor.  Har aldrig sett dem men misstänker att de så ut så här. Ja, jag har ingen dålig fantasi i alla fall :)


Vi jobbar på med grävningen och har nu kommit så långt att vi har börjat skyffla ut grus. Fick tyvärr reda på idag att det är stängt hela nästa vecka där vi hämtar gruset. Så det kommer att se ut så här nu ett tag :(Jag har fixat till kanten runt dammrabatten och Rönnsumaken fick en liten stenläggning runt sig.
Här har nu Pionerna blommat över och Kaprifolerna och rosorna står för trädgårds showen nu.

`Kalmar

`New Dawn`

`The Fairy`

Ni kanske redan har märkt det att min trädgårdstil är inte speciellt "stram". Jag tycker om när trädgården är lite "ruffsig". Får gärna vara lite ogräs i rabatterna ( men i lagom dos) och jag blir glad om växterna sprider sig hej vilt och det gör de också. Hittade två sorter idag.


Här har vi dagens första "rymling". En, ensam, ruffsig Vallmo. Fick den på köpet när vi tog hem ett lass med ko skit :)


De här rymde i grupp. De står stolta som små soldater.


När vi nu tala om "rymlingar" så kan jag berätta att det ska jag och min familj också bli. Vart ska vi rymma? Ja, det får ni se när jag kommer hem.

Ha det så bra!

Kommentarer

 1. Njut och ha en underbar "rymning". Antar att Du lär ta blombilder med dig hem och även "dela med dig" till oss andra ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag njuter till fullo. Bilder kommer på måndag när jag åter har tillgång till dator.
   / Sylvia

   Radera
 2. Vilken fin trädgård ni har. Tycker också om att trädgården har mycket mångfald och inte är för stram. Hos mig får blommorna också gärna sprida sig hej vilt. Fast i lagom dos förstås.
  Ska bli intressant att se vart ni ska rymma.
  En liten Award har du att hämta hos mig om du vill.
  Ha det bra med rymningen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du tycker om vår trädgård, tack :) Det låter spännande med en Adward. Får ta och kolla in det på måndag när jag åter har tillgång till dator :)

   / Sylvia

   Radera

Skicka en kommentar

När jag läser era kommentarer så värmer det ända in i hjärteroten.
Dina tankar, funderingar, egna erfarenheter, känslor.. inspirerar mig att fortsätta att berätta om mitt trädgårds liv.

Undrar du något eller har något önskemål om något som du vill att jag ska berätta om, så säg bara till. Jag svarar på era inlägg så snart jag kan :)

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

Om ni inte har en egen blogg och vill lämna en kommentar så går det bra. Välj bara profilen anonym innan ni klickar på publicera knappen.

Populära inlägg